Obvestila članom

OBVESTILO ČLANOM LKD

Na spodnji povezavi si lahko ogledate teks obvestila, ki smo ga poslali članom društva, saj nas je veliko članom opozorilo, da  niso seznanjeni z dogodki, ki so se zgodili v zadnjem obdobju in  vplivajo tudi na nadaljlje delo in ravnanje LKD.

Obvestilo članom LKD

 

 

OBVESTILO ZLD GORICA O NAJEMNU PISARNE

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate obvestilo ZLD Gorica o najemu pisarne  za potrebe Lovsko kinološkega društva. Sklep UO društva je, da se najemu poisarne, ki smo jo uporabljali  kot  prostor za arhiv in priznanja za  delo LKD v obdobju zadnjih 40 let ODPOVEMO.  

ZLD najemnina
ZLD najemnina 1

 

 

OBVESTILO ZVEZE LOVSKIH DRUŽIN GORICA

Na naše obvestilo in željo, da bi uporabljali predavalnico Zveze lovskih družina Gorica na Prešernovi ulici 17 v Novi Gorici je je sedanje vodstvo ZLD Gorica  odzvalo z dopisom, da  se predavalnica lahko uporablja samo za potrebe ZLD Gorica.  S tem obvestilom  so prekinili 40 letno dobro sodelovanje med ZLD Gorica in Lovsko kinološkim društvom.

- Obvestilo ZLD Nova Gorica

 

 

RAZPIS VOLITEV

- razpis volitev v organe društva za obdobje 2017-2021
- izvleček iz Statuta LKD
- soglasje

 

=======================================================================

NOVA UREDBA O CEPLJENJU PROTI STEKLINI

Člane obveščamo, da je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje v Ur. listu RS, št. 98/2013 dne 18. novembra 2013 objavilo nov Pravilnik o ukrepih za ugotavljanje, preprečevanje širjenja in zatiranje stekline. Pravilnik si lahko ogledate na tej povezavi:

http://www.uradni-list.si/1/content?id=115144#!/Pravilnik-o-ukrepih-za-ugotavljanje-preprecevanje-sirjenja-in-zatiranje-stekline

 

===============================================================

OBVESTILO VURS

Na spletni strani http://www.kinoloska-zveza.si/dokumenti/priponke/obvestilo_01012012.pdf si lahko preberete novo obvestilo Veterinarske uprave RS o spremembi zakonodaje glede nekomercialnih premikov in trgovanja s psi, mačkami in belimi dihurji, ki je stopil v veljavo s 1.1.2012.

Podrobnejše informacije so na voljo tudi na spletni strani VURS-a.

===============================================================

OBVESTILO O PREHODU PSOV PREKO MEJ

Vse člane obveščamo, da se na spletni povezavi http://kinoloska-zveza.si/dokumenti/priponke/obvestilo-VURS.pdf lahko seznanijo z obvestilom VURS-a o prehodu psov preko mej in označevanju psov.

===============================================================

Zadnjič posodobljeno ( Četrtek, 07 December 2017 10:45 )